VIDEO Protest organizat de AUR în fața Ministerului Sănătății, în urma incendiului de la Institutul „Matei Balș”. Participanții scandează „Demisia”, „Asasinii”, „La pușcărie”

1 lună in urmă 1

Partidul AUR, în frunte cu George Simion, a organizat, sâmbătă, începând cu ora 17.00, un protest la Ministerul Sănătății, în urma incendiului de la Institutul „Matei Balș”.

Participanții au vuvuzele și steaguri tricolore pe care este aplicată sigla AUR și scandează „Demisia”, „Asasinii”, „La pușcărie”, „România, trezește-te!”, „Ieșiți din casă, dacă vă pasă”, „Jos Iohannis”.

„Nu contează nici președintele țării, nu contează nici Guvernul, nu contează nici ministrul Sănătății nu contează nici cel care e prezent la fiecare guvernare, stăpânul sistemului de sănătate: Raed Arafat. Contați dvs, oameni curajoși, care nu se vor lăsa și vor lupta până la capăt pentru drepturile românilor. Este normal să protestăm aici, în fiecare zi, ca să contestăm acest sistem”, a afirmat George Simion la protest.

Acesta a mai spus că i-au adus o bicicletă ministrului Voiculescu ca să plece cu ea acasă.

La protestul organizat de AUR sunt circa o sută de persoane, care nu respectă distanțarea socială. Unii dintre ei nu poartă mască.

La fața locului sunt prezenți și jandarmi.

Sursa foto: captură video Facebook

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă