VIDEO Protest la metrou. Ce imn au angajatii care au blocat Capitala: "Noi suntem sindicatul, din tara cel mai bun!"

3 săptămâni in urmă 2

Angajatii care au protestat vineri, 26 martie, la metroul din Bucuresti si-au cantat imnul pe peronul Statiei Unirii 1.

Un sindicalist a inceput sa cante la microfon: "Noi suntem sindicatul din tara cel mai bun!"

A fost acompaniat de o boxa portabila si vuvuzele.

Cum ar putea fi evacuati in forta grevistii de la metrou: "Pun in pericol sanatatea oamenilor. Au aglomerat mijloacele de suprafata"

Alti zeci de angajati protestatari de la metrou au inceput sa aplaude si sa cante imnul respectiv.

Melodia imnului sindicalistilor este "Traiasca Romania", insa versurile lui Adrian Paunescu au fost inlocuite cu "Noi suntem sindicatul, din tara cel mai bun!" sau "Traiasca libertatea, traiasca sindicatul, traiasca unitatea!".

Melodia originala

Circulatia trenurilor de metrou a fost blocata vineri dimineata, 26 martie, de un protest spontan al unor reprezentanti ai sindicatului USLM in statia Piata Unirii, acestia coborand in tunel, pe calea de rulare, si impiedicand pornirea la timp, conform programului normal, a trenurilor de pasageri.

Citeste si:

Noile restrictii luate in calcul: Circulatia pana la ora 20. Magazinele se inchid la 18, daca incidenta depaseste 7,5 la mieHarta interactiva a centrelor de vaccinare, in functie de tipul de vaccin. Cum poti vedea locurile disponibile si cat de mare e lista de asteptareCine sunt falsii stomatologi care au traumatizat oameni. Femeia nu are drept de practica, iar sotul sau este absolvent de opt claseCardurile de criptomonede, valuta virtuala buna in toata lumeaVIDEO Golul lui Andrei Ciobanu de la Euro face inconjurul lumii. "Ma bucur ca ii am profesori pe Hagi si pe Mutu"
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă