VIDEO | Protest în fața Ministerului Sănătății, după incendiul de la Spitalul „Matei Balș”. AUR cere demisia lui Vlad Voiculescu

3 săptămâni in urmă 50

Aproximativ 70 de persoane, membri și simpatizanți ai Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), partidul politic condus de George Simion și de Claudiu Târziu, protestează, sâmbătă, în fața Ministerului Sănătății.

Oamenii cer demisia ministrului Vlad Voiculescu, după incendiul de la Institutul Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș” din Capitală, care a dus la moartea șase persoane.

Protestatarii au venit cu drapele și goarne. Aceștia strigă: „Demisia! Demisia!”, „Arafat, nici nu știi, cât de mic începi sa fii”.

La fața locului se află și George Simion, liderul AUR.

Acesta este cel de-al doilea protest organizat în București, după tragedia care a avut loc la Spitalul Matei Balș. Vineri, în fața unității medicale, aproximativ 100 de persoane au cerut dreptate pentru victimele incendiului.

protest 1Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Ancheta în cazul Matei Balș continuă. Audieri la Poliția Capitalei

Mărturia doctorului Cătălin Apostolescu, medicul de gardă când a avut loc tragedia de la „Matei Balș”: „Era zgomotul alarmei, erau ţipetele pacienţilor”


Foto & Video: Dumitru Angelescu

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă