VIDEO | Primarul Iaşului, atacat cu iaurt de un protestatar: „Norocul meu este că nu am intoleranță la lactoză”

1 lună in urmă 26

Incidente în Piaţa Unirii de la Iași la ceremoniile dedicate Unirii Principatelor, unde Mihai Chirica a fost atacat de un protestatar cu iaurt, Edilul a intrat într-un hotel din apropiere, iar atacatorul a fost dus la poliție, scrie Ziarul de Iași.

Scenele au fost surprinse, duminică, în jurul prânzului la evenimentele legate de marcarea Zilei Unirii Principatelor de la Iași. În timp ce stătea de vorbă cu oamenii un protestatar a aruncat cu iaurt în primarul Mihai Chirica. Mai mult, individul l-a jignit pe edil, în timp ce acesta se îndrepta spre Hotelul Traian pentru a se curăța.

De asemenea, bărbatul a fost condus la poliție imediat după incident, scrie ziarul BZI.

„Norocul meu este că nu am intoleranță la lactoză, ca să fac o glumă. Îmi pare rău de acest incident. Îi înțeleg frustrarea și nu îi voi face plângere penală. Am înțeles că nemulțumirea lui mergea mai sus, spre președinție“, a comentat Mihai Chirica incidentul.

Ceremoniile au început, duminică, la ora 11.30 prin depunerea la monumentul domnitorului Alexandru Ioan Cuza din Piața Unirii a unor coroane și jerbe de flori din partea partidelor politice, asociațiilor și altor organizații civice.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă