VIDEO | Prezentatoare meteo, lăsată fără microfon în timpul transmisiunii de un câine pus pe joacă

1 lună in urmă 14


Reporterul TV Nadezhda Serezhkina tocmai preluase legătura din studio și intrase în direct să prezinte rubrica meteo pentru televiziunea rusă Mir 24. Nu a apucat să spună decât „Bună, Elina, primăvara a sosit la Moscova, temperatura va fi de 8 grade Celsius, nouă grade Celsius…”, când un Golden Retriever i-a smuls microfonul din mână și a fugit cu el, relatează The Scottich Sun.


Deloc agresiv - Golden Retriever nu este o rasă agresivă -, ci pus pe joacă, patrupedul a făcut-o pe prezentatoarea meteo să dea măsura formei sportive în care se află, pentru că a zbughit-o cu microfonul în bot.


„Stai, stai, vino aici!”, se aude reportera, pe care operatorul continuă să o filmeze, în timp ce ea aleargă după năzdrăvan.


Cu prezentatoarea pe urmele sale, câinele s-a oprit abia când a ajuns lângă stăpânul său. Acolo, după ce l-a mângâiat, vedeta rubricii meteo de la Mir 24 a reușit să-și recupereze microfonul și și-a reluat prezentarea cu noul său prieten blănos așezat lângă ea.


Reportera le-a spus telespectatorilor că „nimeni nu a fost rănit, dar microfonul a suferit o mușcătură sau două”.


În finalul transmisiunii, jurnalista i-a întins mâna câinelui, iar acesta i-a dat lăbuța.FOTO: captură YouTube / TV Mir24


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă