VIDEO Presedintele Klaus Iohannis s-a vaccinat anti-COVID-19

1 lună in urmă 27

Presedintele Kalus Iohannis s-a vaccinat anti-COVID, public, pentru a marca inceputul celei de a doua etape a campaniei de imunizare.

UPDATE 10.10 Presedintele Klaus Iohannis este prima persoana vaccinata in cea de-a doua etapa de imunizare. Demnitarul va ramane sub supraveghere timp de 15 minute.

Iohannis a fost imunizat cu serul Pfizer-BioNTech.

UPDATE 10.08 Medicii care ii administreaza vaccinul presedintelui Klaus Iohannis i-au explicat acestuia cateva lucruri referitoare la vaccinare, urmand astfel procedurile prin care vor trece toti cei care urmeaza sa se imunizeze. Acestuia i s-a aratat si doza de vaccin.

UPDATE 10.03 Presedintele Klaus Iohannis a ajuns la Spitalul Militar Central "Dr. Carol Davila", unde va beneficia, vineri, de prima doza de vaccin anti COVID-19.

"Nu am dorit nici eu, nici premierul, ca sa zic asa, in ghilimele, sa ne bagam in fata. Ar fi fost, probabil, mesajul gresit, dar vineri incepe a doua etapa de vaccinare in care este prevazuta vaccinarea, de exemplu, a personalului de invatamant, a persoanelor de peste 65 de ani si a persoanelor cu comorbiditati, cu boli cronice, dar si a personalului numit esential, de exemplu Administratia Prezidentiala, Guvernul si asa mai departe. Si pentru a marca debutul campaniei de vaccinare din etapa a doua, eu ma voi vaccina public vineri", preciza Iohannis.


A doua etapa de vaccinare anti-COVID incepe vineri, 15 ianuarie, pentru populatia cu grad ridicat de risc si lucratorii care desfasoara activitati in domenii-cheie, esentiale.

Prefectura Capitalei a anuntat ca incepand din 15 ianuarie se pot face programari pentru vaccinare, insa procesul de vaccinare incepe de luni, 18 ianuarie.

Citeste si:

Incepe a doua etapa de vaccinare din campania nationala. Presedintele Klaus Iohannis, asteptat sa se vaccineze vineri

Prefectura Capitalei: "Procesul de vaccinare va debuta la data de 18 ianuarie"


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă