VIDEO Premierul Florin Citu s-a vaccinat public anti-COVID, sambata 16 ianuarie, la Spitalul Militar

1 lună in urmă 26

Premierul Florin Citu a fost vaccinat anti-COVID sambata, la ora 12:00, la Spitalul Militar Carol Davila.

Premierul a venit imbracat cu un tricou #impreuna invingem pandemia. Dupa 15 minute, timp in care va fi monitorizat, premierul va da scurte declaratii.

"Sambata ma vaccinez si va fi public", a spus Citu la o conferinta de presa.

Startul celei de-a doua etape a imunizarii anti-COVID l-a dat presedintele Klaus Iohannis care s-a vaccinat intr-un eveniment public, vineri, 15 ianuarie.

"Pentru a marca debutul, eu ma voi vaccina public vineri, pe 15 ianuarie", a spus seful statului cadrul conferintei de presa de la Palatul Cotroceni.

"E o procedura simpla, nu doare si vreau sa subliniez ca acest vaccin este sigur, e eficient si recomand tuturor vaccinarea. Vaccinarea, impreuna cu procedurile de restrictie, ne vor scoate din pandemie. Va multumesc si va doresc tuturor multa sanatate!", a spus presedintele, vineri, dupa vaccinare.

Intrebat de jurnalisti de ce nu s-a vaccinat pana acum, presedintele a raspuns: "Nu am dorit nici eu, nici premierul sa ne bagam in fata. Ar fi fost mesajul gresit".

In cadrul acestei etape se vor vaccina persoanele peste 65 de ani, cetatenii cu grad ridicat de risc, dar si cei care lucreaza in domeniile esentiale.

Ministrii Guvernului condus de Florin Citu se vor vaccina miercuri impotriva COVID-19

Cele mai haioase mesaje la postarea lui Klaus Iohannis referitoare la vaccinare. "Asteptam sa ne spuneti peste o saptamana daca impingeti mai mult la piept"

Iohannis vrea vaccinare obligatorie: Este o catastrofa, generatia mea nu cunoscuse asemenea epidemii


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă