VIDEO | Premierul Florin Cîțu s-a vaccinat împotriva COVID-19 la Spitalul Militar din București. „N-am simțit nimic. Mă bucur că am putut să mă vaccinez”

1 lună in urmă 26


Premierul Florin Cîțu, 48 de ani, s-a imunizat, sâmbătă, împotriva COVID-19, la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central Dr. Carol Davila din București, în cea de-a doua zi a etapei a II-a a campaniei de vaccinare.


"Foarte, foarte ușoară, această vaccinare. Chiar n-am simțit nimic. Asta îi spuneam doamnei asistente, că nu mi-am dat seama când a făcut vaccinul. Mă bucur că am putut să mă vaccinez! Am făcut-o atât pentru mine, cât și pentru cei din jurul meu și, bineînțeles, să dau un semnal de încredere pentru toți românii. Orice este nevoie să vină din partea mea, pentru a-i convinge pe câți mai mulți români să se vaccineze, voi face", a declarat Florin Cîțu.


Este important să înțelegem că împreună cu păstrarea măsurilor de restricție în continuare, vaccinul și tratamentele care apar, doar așa putem să învingem această pandemie. Rămânem la același obiectiv pe care l-am prezentat în ultimele zile: 10.400.000 de români vaccinați până în septembrie. Nu ne vom abate de la acest obiectiv.

Florin Cîțu, premierul României:

Vineri, 15 ianuarie, președintele României, Klaus Iohannis, s-a vaccinat împotriva noului coronavirus.


„Este o procedură simplă, nu doare și vreau să subliniez că acest vaccin este sigur, eficient și recomand tuturor vaccinarea”, a declarat Klaus Iohannis.


„Vaccinarea, împreună cu respectarea măsurilor de restricție, ne vor scoate din pandemie. Vă mulțumesc, vă doresc multă sănătate”, a mai spus șeful statului.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă