VIDEO | Povestea monolitului care dă bătăi de cap omenirii continuă. De data aceasta a apărut în Congo, unde a fost incendiat de localnici

2 luni in urmă 2

FOTO Monolitul misterios a apărut și în Congo, dar nu a rezistat prea mult dorinței localnicilor de a-l incendia FOTO YahoonewsFOTO Monolitul misterios a apărut și în Congo, dar nu a rezistat prea mult dorinței localnicilor de a-l incendia FOTO Yahoonews

Monolitul misterios, care a bulversat mapamondul în ultimul an, a apărut din nou. De data aceasta în Republica Democrată Congo. Nu a rezistat prea mult, fiindcă a fost incendiat de localnici. 

JOI, 18 FEBRUARIE 2021, 12:14

SURSĂ: Realitatea.net

AUTOR: Iulian Budușan

Cel mai recent dintr-o serie de monoliţi misterioşi care au stârnit imaginaţia fanilor sci-fi din întreaga lume a avut parte de un sfârşit incendiar miercuri în Republica Democrată Congo după ce a fost incendiat într-un sens giratoriu din capitală, informează Reuters.

Structura metalică de aproape patru metri înălţime a apărut pentru prima dată în cartierul Bandal din Kinshasa, duminică dimineaţă, scrie Hotnews.

Miercuri dimineaţă, o mulţime de curioşi şi-au făcut selfie-uri cu monolitul şi au dezbătut posibilele sale origini. Locuitorii au distrus structura lovind-o cu beţe şi apoi i-au dat foc, potrivit înregistrărilor video publicate mai târziu pe reţelele sociale.

Foto Yahoo 

VIDEO Reuters

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă