VIDEO Polițistul care păzea secția 9 din București a fost rănit joi noapte de un tânăr înarmat cu un cuțit. Agresorul a transmis live incidentul: "Intră să vezi cum spintec acum un polițist în două"

2 săptămâni in urmă 1

Un poliţist a fost înjunghiat în curtea Secţiei 9 din Capitală, fiind rănit la picior. Agresorul, un bărbat de 28 de ani, a fost prins de poliţist cu ajutorulunui coleg, fiind apoi reţinut pentru ultraj. Atacatorul a transmis live pe Facebook, imaginile fiind însoțite de mesajul ”Poliția moare, stai să vedeți”.

Imaginile au fost puse făcute publice de Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi al Personalului Contractual - SNPPC, care acuză că ”slăbirea autorității instituțiilor de aplicare a legii, în speța de față, a Poliției, prin varii moduri, conduce la comportamente violente din partea <bombardierilor>":

ATENȚIE, imagini cu posibil impact emoțional:

”Intră să vezi cum spintec acum un polițist în două”, este auzit tânărul spunând în înregistrare. Acesta este văzut intrând în curtea Secției de poliție, moment în care îi spune polițistului de pază ”Ia vino încoa, băi! Ce i-ai făcut mă...?

”În noaptea de 01/02 aprilie 2021, un bărbat de 28 de ani, din judeţul Ilfov, a intrat în curtea Secţiei 9 Poliţie şi cu un cuţit l-a atacat pe poliţistul ce executa controlul accesului în sediul subunităţii.

În pofida faptului că a reuşit să îl rănească pe poliţist la un picior, acesta, cu sprijinul ofiţerului de serviciu, l-a imobilizat pe bărbat”, anunţă Poliţia Capitalei.

Poliţistul a fost transportat la spital, unde a primit îngrijiri medicale.

Agresorul se află in custodia poliţiştilor şi a fost sesizată unitatea de parchet, pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj. Un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 a dispus reţinerea bărbatului de 28 de ani.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă