VIDEO | Polițiști din Cluj, reținuți după ce au bătut un cerșetor. Oamenii legii s-au filmat singuri în timp ce-l mituiau ca să renunțe la acuzații

6 zile in urmă 26

 Captură video Sursa foto: Captură video

Doi agenți de la Poliția Locală din Cluj sunt acuzați de purtare abuzivă și vătămare gravă după ce au agresat un cerșetor. Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore. Decizia a fost luată de Judecătoria Cluj Napoca.

LUNI, 22 NOIEMBRIE 2021, 22:51

SURSĂ: realitatea.net AUTOR: REALITATEA.NET

Incidentul a avut loc în vara anului 2020, dar până în prezent polițiștii de la Secția 1 de Poliție Cluj au mușamalizat puternic dosar, potrivit Foaia Transilvană.

Acum, cei doi polițiști - Traian Julean și Florin Cioban - s-au filmat singuri în timp ce mituiau cerșetorul cu 500 de lei pentru a renunța la acuzație, mai relatează sursa citată. Intenția celor doi era să îl determine pe bărbat să semneze un acord prin care semna că nu mai depune nicio reclamație împotriva lor.

Din primele informații, după ce a fost bătut de unul dintre polițiști, cerșetorul a suferit o dublă fractură de braț și de umăr.

Infracțiunea de purtare abuzivă poate fi pedepsită cu până la nouă luni de închisoare, iar cea de vătămare gravă, cu închisoare de la doi la șapte ani.

Șefii Poliției Locale Cluj au declarat că au auzit despre aceste rețineri, dar că nu au alte informații oficiale.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă