VIDEO |Polițist din București, lovit cu mașina de un șofer care a refuzat să se legitimeze. Individul a fugit de la locul accidentului

1 lună ago 19

Un polițist din București a fost spulberat pe o stradă din apropierea Gării de Nord din București de un șofer care circula neregulamentar. Imediat după ce l-a lovit pe agent, șoferul a fugit de la locul accidentului, însă a fost prins de polițiștii la scurt timp, scrie News.


Accidentul a avut loc, sâmbătă, în apropiere de Gara de Nord din București, iar momentul impactului a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă. După cum se poate vedea din filmarea făcută publică de Sindicatul Europol polițistul este spulberat de șofer. Bărbatul a recurs la acest gest, după ce agentul de la poliție i-a cerut să se legitimeze.


„Un autoturism staţionat neregulamentar în zona Garii de Nord din Bucureşti, pe modul avarii, a fost atenţionat de un poliţist să se pună în mişcare. Şoferul nu a suportat critica şi a devenit agresiv în exprimare. Iar în momentul în care poliţistul a coborât din autospecială, pentru a-l legitima şi a lua măsurile legale, şoferul a demarat în trombă lovindu-l violent pe colegul nostru”, transmite sindicatul poliţiştilor, potrivit News.


Surse judiciare au declarat pentru Libertatea că agentul rănit este internat la Spitalul Militar din București.


Imediat după accident șoferul a fugit, însă a fost prins la scurt timp. Acum individul este cercetat de polițiști.


Citeşte Articolul Intreg

Powered By Seo Tools