VIDEO Poliția, în alertă. Trupul interlopului Aly Sadoveanu, ucis în SUA, a fost adus în țară

1 lună in urmă 2

Interlopul Aly Sadoveanu a fost ucis în SUAInterlopul Aly Sadoveanu a fost ucis în SUA

Poliția este în alertă maximă după ce trupul neînsuflețit al liderului interlop din Chitila, Aly Sadoveanu, a fost adus în țară. Autoritățile se așteaptă la o înmormântare asemănătoare cu cea a lui Emi Pian, cu sute de oameni. Însă teama cea mai mare este legată de posibilele dispute care ar putea să apară între clanurile de interlopi din Capitală, relatează Realitatea Plus. 

MARŢI, 09 MARTIE 2021, 09:26

SURSĂ: Realitatea Plus

AUTOR: Irina Chirtoc

Aurel Trandafir, zis Aly Sadoveanu, a fost ucis în Statele Unite ale Americii, la sfârșitul lunii trecute de partenerul său de infracțiuni, Florin Răducanu, zis Americanul. Nici până acum poliția americană nu are nicio informație despre ucigașul lui Sadoveanu.

Interlop român, EXECUTAT în America. Cine este Alișor Sadoveanu

Trupul său neînsuflețit a fost adus în țară cu un zbor cargo. La casa lui Sadoveanu din Chitila erau deja mai multe persoane și lăutari cunoscuți care îl așteptau încă de duminică. 

Poliția a intrat în alertă pentru că se așteaptă la o înmormântare asemănătoare cu cea a altui interlop, Emi Pian. La priveghiul lui Pian, rudele și prietenii acestuia au ignorat regulile impuse de pandemie. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă