VIDEO | Poliția Capitalei a ”spart” petrecerile din cluburile Loft și Nuba. Ce amenzi s-au dat

1 lună in urmă 2

Cluburile Loft și Nuba din București au fost sancționate de polițiști pentru nerespectarea măsurilor de distanțare fizică, a anunțat Poliția Capitalei. În urma controlului de vineri, 30 ianuarie, administratorii au încasat amenzi în valoare totală de 8.000 de lei. De asemenea, 13 persoane care nu purtau mască de protecție au fost sancționate contravențional cu suma totală de 10.000 de lei.

Petreceri sparte de polițiști la două cluburi din Capitală, unde nu se respecta distanțarea fizică, iar participanții nu purtau mască de protecție. Intervenția a avut loc vineri seară, în jurul orei 20.30.

”În continuarea activităților privind măsurile de prevenire și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București – Secția 2 Poliție a constatat nerespectarea măsurilor de distanțare fizică, în doua unități de alimentație publică, fapt pentru care au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare de 5.000 și respectiv 3.000 de lei administratorilor societăților comerciale”, a informat Poliția Capitalei.

De asemenea, 13 persoane au fost sancționate contravențional, cu suma totală de 10.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combatere Covid.

Bucureștiul este, de luni, capitala cu unele dintre cele mai relaxate restricții din Europa. Deschiderea restaurantelor și a cafenelelor, în interiorul clădirilor, a fost permisă fără a depăși 30% din capacitatea maximă a spațiului. S-a menținut măsura progamului de funcționare restrâns, între 6.00 și 21.00. De asemenea, Localurile aflate în aer liber trebuie să funcționeze cu asigurarea unei distanțe de minimum 2 m între mese și cu maximum 6 persoane la o masă, dacă sunt din familii diferite.

Foto: Ziare.com (arhivă)

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă