VIDEO | PNL București a depus lista candidaților liberali pentru alegerile parlamentare. Ludovic Orban, despre Florin Iordache: „Sluga lui Dragnea”

4 luni in urmă 13


PNL București a depus la Biroul Electoral Municipal lista de candidați liberali la alegerile parlamentare din 6 decembrie, după ce ieri au fost depuse semnăturile de susţinere la Biroul Electoral Central.


"Am depus listele de candidați ai PNL pentru circumscripția electorală Municipiul București. Suntem puși pe muncă, suntem puși pe un efort început în urmă cu un an, un efort de reconstrucție, un efort de recredibilizare a României, un efort de aducere a seriozității, competenței și realismului în funcționarea Parlamentului", a spus președintele PNL, Ludovic Orban.


"Vom face o campanie, onestă și directă, în care vom prezenta proiectele noastre, soluțiile noastre și obiectivele pe care le avem. Ne vom preocupa mai puțin de a face campanie negativă, așa cum fac celelalte formațiuni politice", a adăugat premierul României.


Referitor la Florin Iordache, fost ministru al justiției din partea PSD, cel care a fost ales președinte al Consiliului Legislativ, Ludovic Orban l-a caracterizat pe acesta drept "sluga lui Dragnea".https://www.youtube.com/watch?v=hm2oP8WZ9YQ

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă