VIDEO Petrecere intr-un apartament din Bucuresti, la care participau peste o suta de persoane, sparta de politisti

1 lună in urmă 1

Politistii din Bucuresti au avut surpriza sa descopere o petrecere organizata intr-un apartament din Capitala la care participau peste o suta de persoane. Distractia a fost oprita in la ora 3 dimineata, dupa interventia echipajelor de politie.

"In dimineata de 14 martie 2021, in jurul orei 03.30, prin apel 112, Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti - Sectia 7 Politie a fost sesizata cu privire la faptul ca este tulburata linistea publica, intr-un imobil situat pe raza sa teritoriala", se arata intr-un comunicat de presa.

La fata locului s-au deplasat mai multe echipaje de politie, iar evenimentul a fost oprit.

Politistii au dat 113 sanctiuni contraventionale pentru incalcari ale prevederilor Legii nr 55 din 2020 privind unele masuri pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, in cuantum de 226.000 lei.

O alta petrecere, de data aceasta organizata intr-un restaurant din sectorul 5, a fost intrerupta de politisti. La acest eveniment participau 53 de persoane, care au primit amenzi. Si administratorul localului a fost sanctionat cu 10.000 de lei.

CITESTE SI:

Povestea lui Mudi, tanarul de 20 de ani din Zanzibar care a invatat singur limba romana si acum e ghid pentru turisti. "Visez sa merg in Romania"Povestile fascinante ale celor care au investit in meme-actiunea GME: de la imbogatiri fabuloase, la acte de caritateTara unde lucrul de acasa devine obligatoriuVedeta Antena 3 Radu Tudor, in vizorul liberalilor pentru functia de presedinte director general al TVRLa cat timp dupa rapel putem sa ne facem un test de anticorpi. Medic: "Atunci poate sa vada efectul maxim al vaccinului"
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă