VIDEO | Panică la aeroportul din Atlanta, după ce arma unui pasager s-a descărcat accidental – 3 victime

5 zile in urmă 13

 Captură video Sursa foto: Captură video

A fost panică pe un aeroport din Atlanta, Statele Unite după ce arma unui pasager s-a descărcat accidental. Trei oameni au suferit atacuri de panică, iar doi dintre ei au fost duși de urgență la spital. 

LUNI, 22 NOIEMBRIE 2021, 16:36

SURSĂ: Realitatea PLUS AUTOR: REALITATEA.NET

În timpul controlului pe aeroport, polițiștii au depistat la trecerea prin aparatul de scanare un pistol. Speriat, pasagerul a luat arma și a încercat să fugă, numai că în acel moment pistolul s-a descărcat. 

În bagajul pasagerului s-a descoperit la trecerea prin aparatul de scanare “un obiect interzis”, a explicat Robert Spinden, conducător al biroului regional pentru siguranăa în transport.

Atlanta airport: \"Accidental\" gun discharge sends travelers fleeing, but no active shooter, officials say #atlantaairport #atlanta #breakingtrendsnews pic.twitter.com/JkfoYgp6Dc

— Ivery (@theIveryMckee) November 20, 2021

Pasagerul respectiv a fost oprit pentru încă un control.

„În timpul acestui control, pasagerul s-a precipitat către bagajul său şi a luat arma care era înăuntru, iar aceasta s-a descărcat. Pasagerul a fugit apoi cu arma către o ieşire. Am avut noroc că atunci când s-a descărcat arma nu a fost rănit nimeni grav”, a adăugat Spinden.

Trei persoane au suferit răni uşoare, însă potrivit unor surse nu din cauza gloanţelor, ci din cauza panicii de la evacuare. Cei trei răniţi sunt adulţi, iar doi dintre ei au ajuns la spital.

Bărbatul căruia îi aparţine arma care s-a descărcat este Kenny Wells, în vârstă de 42 de ani. Acesta este căutat de poliţie şi vizat acum de acuzaţii de aducere a unei arme ascunse la un aeroport, posesie de armă de foc de către un infractor condamnat, descărcarea unei arme şi neglijenţă.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă