VIDEO Panica in parcarea unui supermarket din Bucuresti. Un barbat ameninta trecatorii cu o pusca

1 lună in urmă 2

Au fost momente de panica, duminica dimineata, in parcarea unui supermarket din Sectorul 6 al Capitalei. Un barbat, aflat in stare de ebrietate ameninta cu arma trecatorii. A fost retinut de politie.

"Duminica dimineata. Parcarea unui supermarket din sectorul 6 al Capitalei. Mai multi oameni se indreapta panicati spre echipajul de jandarmi care se afla in zona si anunta ca, in parcarea magazinului, un barbat ameninta cu pusca oamenii.

Jandarmii s-au indreptat la locul indicat unde l-au gasit pe barbat tinand in mana o arma pe care o indrepta, in mod provocator, spre trecatori.
Jandarmii l-au imobilizat pe barbat si, in urma verificarilor, au constatat ca acesta era in stare de ebrietate si ca arma era o pusca de panoplie.

Barbatul a fost condus la sectia de Politie unde urmeaza sa se stabileasca care este incadrarea penala pentru fapta sa", a transmis Jandarmeria.
In urma audierilor, politistii l-au retinut pe barbat.

CITESTE SI:Romanul recunoscut drept unul dintre cei mai mari experti din lume in boli neuropsihice. A fost numit "cercetatorul anului 2021" in domeniul schizofrenieiStudiile lui Vlad Voiculescu comparativ cu omologii europeni. Ce CV-uri prezinta alti 10 ministri ai Sanatati din tari ale UECand ajung in Romania primele doze de Johnson&Johnson: "Are doua caracteristici care il diferentiaza de celelalte vaccinuri existente"VIDEO FOTO Imagini care taie rasuflarea filmate in Sinaia. Ursi plimbandu-se agale printre masini si oameni intr-o zi turistica plinaTopul celor mai periculoase bombe calorice. Ce contin mancarurile consumate pe repede inainte de foarte multi romani
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă