VIDEO | O veveriță amețită face senzație pe internet. Rozătoarea ”s-a îmbătat” de la perele fermentate pe care le-a mâncat

1 month ago 14

Un video care arată o veveriță ”în stare de ebrietate” din Minnesota a devenit viral în mediul online. Rozătoarea a fost filmată în timp ce se clătina înainte și înapoi, după ce a mâncat pere vechi, care conțineau alcool din cauza fermentării, iar videoclipul a strâns peste un milion de vizualizări pe Youtube, scrie Business Insider.


Katy Morlok a povestit pentru Insider că a lăsat afară câteva pere vechi pe care le-a găsit în frigider pentru ca veverițele din cartier să se bucure de ele.


Una dintre veverițe, poreclită Micul Roșu, a furat repede para și a dus-o în copac.


După o oră, veverița amețită a coborât, legănându-se pe picioare, însă doritoare de încă o pară. „Atunci mi-a picat fisa: perele erau asa de vechi, că au fermentat”, a spus femeia care a ieșit să adune toate perele lăsate afară, nu înainte de a filma întreaga scenă.


Morlok a spus că veverița s-a întors la micul dejun în dimineața următoare și s-a simțit bine. „A fost un accident cu final fericit”, a spus ea.


Foto: Captură video


Read Entire Article

Powered By Seo Tools