VIDEO | O fată de 15 ani, răpită și băgată cu forța în mașină în plină stradă, la Cluj-Napoca. Polițiștii au reținut trei bărbați

1 lună in urmă 37


Imagini terifiante petrecute în plină stradă, în centrul orașului Cluj-Napoca. O adolescentă de 15 ani a fost răpită de către trei bărbați, joi seara, iar la un moment dat a reușit să iasă din mașină, potrivit Monitorul de Cluj.


Totul s-a întâmplat joi, în jurul orei 18:40. Imaginile, surprinse de o cameră de supraveghere din zonă, arată cum tânăra aștepta în stația de autobuz, când, la un moment dat, o mașină parchează în staţie, iar un bărbat coboară şi începe să o alerge pe fată.


Adolescenta a încercat să fugă, însă a fost prinsă bărbatul în vârstă de 26 de ani. Ea a fost apoi târâtă şi băgată cu forţa în maşina în care se mai aflau doi bărbaţi.


La un moment dat, fata a căzut pe șosea şi s-a lovit. Toată scena a fost urmărită de persoanele care se aflau pe stradă, fără să intervină cineva să o ajute.


Fata a reușit la un moment dat să iasă din mașină și să scape.


Polițiștii clujeni i-au reținut pe cei trei agresori pentru 24 de ore.


"La data de 15 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca - Biroul de Investigaţii Criminale şi cei ai Secţiei 1 Poliţie au reţinut pentru o perioadă de 24 de ore trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 25 şi 34 de ani, într-un dosar penal întocmit pentru săvârşirea infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal (...).


În fapt, poliţiştii au fost sesizaţi la data de 14 ianuarie, în jurul orei 18,40, cu privire la faptul că o tânără care se afla pe o stradă din municipiul Cluj-Napoca ar fi fost constrânsă să urce într-un autoturism, care ulterior a fost pus în mişcare", se arată într-un comunicat trimis, vineri, de IPJ Cluj.


"Din verificările efectuate, s-a stabilit faptul că un tânăr de 26 de ani, din municipiul Lugoj, judeţul Timiş, a coborât din autoturismul menţionat şi ar fi contrâns-o fizic pe tânăra de 15 ani, din comuna Baciu, judeţul Cluj, să urce în interiorul acestuia”, se mai arată în comunicatul transmis, citat de Agerpres.


Foto: Captură Video


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă