VIDEO O echipă din Italia a câștigat un meci de fotbal fără să tragă vreun șut pe poartă

3 săptămâni in urmă 18

Spezia a devenit, miercuri, prima echipă care câştigă un meci în Serie A fără să tragă vreun şut pe poartă, informează football-italia.net, citat de News.ro.

Echipa antrenată de Thiago Motta s-a impus la Napoli, în etapa a XIX-a, după un autogol al lui Juan Jesus. În minutul 37, Bastoni a centrat dintr-o lovitură liberă de pe partea dreaptă, iar fundaşul brazilian a trimis imparabail balonul, de la 11 metri, cu capul, în propria poartă.

Gazdele au tras de şapte ori pe spaţiul porţii oaspeţilor, dar nu au reuşit să înscrie.

Victoria de miercuri îi îndepărtează pe oaspeţi de zona retrogradării. Spezia este pe locul 17, ultimul de menţinere în Serie A, la cinci puncte de Genoa, de pe locul 18, primul retrogradabil.

În schimb Napoli pierde teren faţă de liderul Inter Milano. Formaţia pregătită de Luciano Spalletti ocupă locul 3, după Inter, 46 de puncte şi AC Milan, 42 de puncte.

Tot miercuri, Milan a câştigat, cu 4-2, pe terenul formaţiei Empoli şi a devenit a doua echipă din Serie A care reuşeşte 17 victorii în deplasare într-un an calendaristic. Recordul aparţine formaţiei Napoli, cu 18 succese „afară”, în 2017, când era antrenată de Maurizio Sarri.

sursa foto: Facebook/ Spezia Calcio

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă