VIDEO | O echipă din Germania a fost învinsă cu 37-0, după ce jucătorii au respectat distanțarea socială în timpul meciului

2 months ago 3

Echipa germană SG Ripdorf a pierdut derby-ul local cu SV Holdenstedt II, duminică, scor 0-37, după ce a aliniat doar șapte jucători de câmp care au păstrat distanțarea socială pe toată durata meciului, informează BBC.


În prealabil, SG Ripdorf, echipă care activează în cel de-al 11-lea eșalon fotbalistic din Germania, a cerut amânarea meciului, după ce jucătorii de la SV Holdenstedt II au intrat în contact, în partida precedentă pe care au disputat-o, cu fotbaliști infectați cu noul coronavirus.


Deși rezulatele testelor efectuate de jucătorii de la SV Holdenstedt II au ieșit negative, oficialii celor de la SG Ripdorf nu au considerat sigură întâlnirea, pe motiv că nu trecuseră 14 zile de la ultima partidă disputată de rivala lor.


Astfel, SG Ripdorf a aliniat numărul minim de jucători. Aceștia au păstrat distanțarea socială față de adversari pe toată durata meciului. Acest lucru a dus la înregistrarea unui scor fluviu: 37-0. În cazul în care nu se prezenta la meci, SG Ripdorf risca o amendă de 200 de euro.


La finalul partidei, antrenorul echipei învingătoare a declarat: "Nu a existat niciun motiv pentru a nu juca acest meci".


Foto: Captură YouTube


Read Entire Article
Powered By Seo Tools