VIDEO Noi informații despre decizia Simonei Halep de a se retrage de la Dubai: „E focusată 100% pentru asta”

1 lună in urmă 1

Următorul turneu la care poate participa Halep este cel de la Miami, care se va desfășura între 22 martie și 4 aprilie;

Prezent joi în studioul GSP Live, George Cosac, fostul președinte al Federației Române de Tenis, a vorbit despre decizia luată de Simona Halep, fiind de părere că aceasta încearcă să se menajeze pentru obiectivul principal al sezonului: cucerirea unei medalii la Tokyo.

„În momentul în care și-a fixat niște obiective la care ține foarte mult, ea a ținut cont de accidentări și a căutat să se menajeze tocmai pentru a-și urma programul stabilit, pentru ca apoi să fie în plenitudinea forțelor. E focusată 100% pentru obținerea unei medalii”, a declarat George Cosac, la GSP Live.

24 iulie - 1 auguste perioada în care va avea loc turneul de tenis de la Jocurile Olimpice, obiectiv pe care Simona și l-a trasat pentru următorul an

Simona Halep, abandon de la Dubai 

Din păcate spatele meu nu este la potențial maxim și am luat decizia să mă retrag de la turneului din Dubai. Am amintiri deosebite, de la câștigarea titlului cu numărul 20, anul trecut. Sunt dezamăgită că nu voi putea să îmi apăr trofeul”, a transmis Halep, pe Twitter.

Simona Halep vrea medalie la Jocurile Olimpice de la Tokyo

O medalie la Jocurile Olimpice de la Tokyo e noul țel al dublei campioane de Grand Slam. Într-un interviu acordat Gazetei la finalul lui decembrie, Simona Halep a declarat că principalul său obiectiv e câștigarea unei medalii la JO de la Tokyo.

„Mi-aș dori foarte mult o medalie la Olimpiadă, pentru că parcă aș completa tot tabloul de trofee. O să încerc să-mi pun toată energia pentru partea a doua a anului, pentru Olimpiadă, însă nu poți să coordonezi sau să gestionezi atât de bine încât să fii 100% într-o anumită săptămână. Voi da tot ce am mai bun și sper din tot sufletul să fiu la capacitate maximă”, a afirmat Halep.

Citește și alte știri despre Simona Halep: 

Motivul retragerii Simonei Halep de la Dubai » A revenit marele obstacol al carierei: „Sunt dezamăgită”EXCLUSIV Ce a spus Merkel despre Halep pe holurile Parlamentului European: „Mereu mă oprește și mă întreabă”Simona Halep nu va participa nici la WTA Dubai! Care e următorul turneu

Trecutul odios al ucigașului din Onești: cum a desfigurat un bărbat din comuna natală!

Libertatea

Playtech: Face amor pe bani sau cadouri? Scandal uriaș în muzica românească, artista a fost dată de gol de propria ei sora
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă