VIDEO Nicolae Stanciu, assist de peste 50 de metri pentru Slavia Praga: „Superb”. Lăudat de antrenor: „Putea să aibă 3 pase de gol”

2 luni in urmă 1

Mijlocașul român a oferit pasa decisivă la primul gol, reușit de Abdallah Sima în minutul 7. Stanciu a pasat în diagonală din propriu teren, de la aproximativ 10 metri de centrul terenului, iar balonul l-a găsit pe Abdallah Sima tocmai în careul advers. Tânărul senegalez, în vârstă de doar 19 ani, a reluat din prima, iar mingea a trecut pe lângă brațele portarului advers.

VIDEO cu golul AICI

„Faza superbă a lui Nico Stanciu l-a lăsat pe Abdallaha Sima singur”, au scris cei de la Slavia Praga pe Twitter.

Nicolae Stanciu, lăudat de antrenorul său

Slavia și-a majorat avantajul în minutul 66, prin Provod, iar oaspeții au reușit golul de onoare 2 minute mai târziu, prin Hronek. Stanciu a fost schimbat în minutul 77, iar la finalul meciului antrenorul Slaviei a lăudat creativitatea de care mijlocașul român a dat dovadă.

„Nico a mai oferit câteva goluri pe tavă. Dacă am fi fructificat acele pase, ar fi avut 3 assisturi astăzi. Cât a fost pe teren, a fost miezul ocaziilor noastre. Este foarte bun la ultima pasă, dar încă își poate îmbunătăți jocul în alte aspecte”, a declarat după meci antrenorul Jindrich Trpisovsky.

După 12 etape, Slavia Praga ocupă primul loc în Republica Cehă, cu 32 de puncte. Pe 2 se află rivala din oraș, Sparta, cu 5 puncte în minus.

Citește mai multe știri despre stranieri:

Claudiu Keșeru, gol și pasă de gol pentru LudogoretsPAOK a pus stop șirului de victorii al lui Ladislau Boloni la Panathinaikos

Gestul făcut de Iohannis, după ce a privit-o pe Diana Șoșoacă în ochi. Senatoarea AUR, declarații incredibile despre președinte

Libertatea

Playtech: Gigi Becali i-a dat soției 30.000 de euro pentru shopping. Replica ei l-a șocat, pur și simplu. Femeia e GENIALĂ!
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă