VIDEO Nicolae Stanciu a marcat din nou pentru Slavia! A încercat să execute „șmecherește” un penalty, dar nu i-a ieșit :)

1 lună in urmă 3

Nicolae Stanciu este cel mai în formă „tricolor”, înaintea debutului în preliminariile Campionatului Mondial din 2022. Mijlocașul celor de la Slavia are o staistică incredibilă în ultima lună. A înscris în 8 goluri în ultimele 6 partide, inclusiv două reușite care au contribuit la calificarea în „sferturile” Europa League.

Nicolae Stanciu, gol în Slavia - Opava

Astăzi, Slavia a obținut o nouă victorie impresionantă, în ciuda eliminării lui Abdallah Sima, din minutul 19. Kuchta a deschis scorul la ultima acțiune a primei reprize, cu o execuție norocoasă. S-a împiedicat la 3 metri de poartă și a împins mingea. Stanciu a contribuit decisiv la reușită. El e a expediat șutul inițial, respins în față de portar.

Internaționalul român a trecut și la finalizare, după o fază buclucașă. În minutul 53, a încercat să execute „șmecherește” un penalty, cu o pasă în față, pentru un coechipier. Schema nu a reușit, a fost pus să repete și a tras cu sete, în dreapta portarului. Scorul final a fost stabilit de reușitele lui Holes, minutul 64, și Dorley, minutul 78.

Stanciu a încercat să paseze pentru un coechiper la penalty

Stanciu a încercat să paseze pentru un coechiper la penalty

Slavia continuă marșul triumfal spre un nou titlu în Cehia. E neînvinsă după 24 de etape și are un golaveraj senzațional, 70 de goluri înscrise și doar 15 încasate.

VIDEO. Gol și contribuție decisivă la altul pentru Stanciu

Nicolae Stanciu 🆚 Opava pic.twitter.com/MkP1bPZVEn

— Veloso 🇪🇸 (@VelosoHD) March 21, 2021

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Mircea Lucescu, cu o mână pe trofeul de campion! Ce s-a întâmplat azi în UcrainaGhinion uriaș pentru Boloni în Grecia! A luat gol de la portar în ultimul minut

Ce s-a ales de Americanu’ din La Bloc: „Altă soluție nu am!” Nu mai face nici taximetrie

Libertatea

Playtech: Fata lui Gigi Becali încalcă toate regulile. N-a avut nicio jenă în București
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă