VIDEO | Nicolae Ciucă, declarații de presă după preluarea mandatului de premier interimar

2 luni in urmă 12


Premierul interimar Nicolae Ciucă va susține, marți, declarații de presă la Palatul Victoria, de la ora 12.10, a anunțat Guvernul.„Începând de ieri am preluat conducerea interimară a Guvernului României până la formarea noului Executiv. În perioada următoare vom continua să focalizăm atenția Guvernului pe prioritățile legate de gestionarea pandemiei Covid-19, punerea în aplicare a strategiei de vaccinare”, a anunțat Nicolae Ciucă, premierul intermiar în cadrul conferinței de presă de la Palatul Victoria.


Nicolae Ciucă, ministrul apărării naționale, a preluat, marți, exercitarea mandatului de prim-ministru interimar, în urma desemnării sale de către președintele României, Klaus Iohannis.


Premierul interimar Nicolae Ciucă va susține declarații de presă la Palatul Victoria, de la ora 12.10, informează Executivul.


Ludovic Orban a anunţat luni că îşi depune mandatul de premier. „Decizia are un obiectiv foarte precis - odată exprimată decizia cetăţenilor trebuie demarate negocierile pentru un nou guvern”, spune Ludovic Orban.


El spune că România are nevoie de un guvern responsabil, care să reprezinte voinţa românilor care-şi doresc modernizarea şi dezvoltarea României.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă