VIDEO | Nelu Tătaru s-a testat pentru noul coronavirus după ce a participat la o emisiune TV

4 luni in urmă 12


Nelu Tătaru, ministrul Sănătății, s-a testat și el, luni, pentru coronavirus, scrie ziarul Bună Ziua Iași. Ministrul Sănătății a fost și el săptămâna trecută în platoul B1TV la emisiunea „Dosar de politician”, moderată de Silviu Mănăstire, care ulterior a fost confirmat cu Covid-19. De asemenea și Raluca Turcan, dar și ministrul Marcel Boloș au anunțat că vor face testul.


Nelu Tătaru, ministrul Sănătății, a fost invitatul lui Silviu Mănăstire pe 1 octombrie, asta doar la o zi disatnță după ce în platou a fost invitat Nicușor Dan, primarul ales al Capitalei.


Astfel, după ce s-a aflat că moderatorul emisiunii „Dosar de politician” a fost confirmat cu noul coronavirus, ministrul Sănătății s-a testat luni, transmite BZI și așteaptă rezultatele. Libertatea a încercat să ia legătura cu Nelu Tătaru până la publicarea acestui articol, însă acesta nu a răspuns solicitării.


Nelu Tătaru, ministrul Sănătății, a fost invitatul lui Silviu Mănăstire pe 1 octombrie

Primul care a făcut testul pentru noul coronavirus a fost premierul Ludovic Orban, acesta s-a izolat și așteaptă rezultatele testului. Orban a fost în urmă cu câteva zile invitatul lui Silviu Mănăstire.


După vizita lui Orban, în platou a mai fost invitat și Nicușor Dan, primarul ales al Capitalei. Acesta a anunțat în cursul zilei de azi că va face testul pentru Covid-19. Nicușor Dan a participat, luni, la o conferință de presă la Ministerul Fondurilor Europene la care au fost prezenți Raluca Turcan și ministrul Marcel Boloș. Și aceștia au anunțat că vor face testul.


De asemenea Nicușor Dan și Ludovic Orban au fost duminică seara în platoul postului România TV.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă