VIDEO Negocieri PNL –PSD Ciolacu: Sper că astăzi încheiem toate negocierile / PSD va desemna propunerea de premier în Consiliul Național

2 săptămâni in urmă 27

PNL și PSD vor relua discuțiile privind formarea guvernului, Marcel Ciolacu afirmând că speră ca negocierile privind programul de guvernare să fie finalizate astăzi, urmând ca social-democrații să stabilească tot miercuri premierul din partea partidului. El a adăugat că PSD nu renunță la ideea de a face prima nominalizare de premier în cadrul mecanismului de rotație convenit cu liberalii.

”Astăzi, mai mult ca sigur se va finaliza programul de guvernare și pe capitolele social, justiție. PSD va face un consiliu național unde va decide premierul. (...) Dar cel mai important este să nu construim ceva neținând cont de voința românilor, ci numai de interesul personal. Vă amintesc că PSD a câștigat alegerile. Dacă vom ține cont de voința românilor, sunt ferm convins că vom avea o coaliție funcțională și un guvern al României”, a declarat Ciolacu.

”Categoric, PSD va avea propria nominalizare de premier, pentru că avem o rotație. (...)Din moment ce PSD a câștigat alegerile, e normal să solicităm să avem prima nominalizare. Există negocieri, ca să nu iasă nimeni păcălit”, a mai declarat el.

Se actualizează

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă