VIDEO Motiunea simpla impotriva ministrului Agriculturii, Adrian Oros, depusa de PSD la Camera Deputatilor

3 săptămâni in urmă 1

Partidul Social Democrat a depus motiunea simpla impotriva ministrului Agriculturii, Adrian Oros.

"Va inaintam motiunea simpla, intitulata

, initiata de deputati ai grupului parlamentar PSD", a anuntat miercuri liderul deputatilor PSD, Alfred Simonis, in plenul Camerei.

Seful PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat marti, la postul public de televiziune, ca fermierii sufera din cauza neacordarii despagubirilor pentru pierderile inregistrate in 2020 din cauza secetei, iar ministrul nu face nimic.

"Maine (miercuri - n.r.) depunem motiunea simpla pe agricultura. Ati vazut ce se intampla in agricultura. Anul 2020 a fost seceta, nu exista despagubiri pentru seceta, nu exista nici acciza la motorina data pe anul trecut. Ai un an agricol compromis, iar tu nu faci nimic ca sa functioneze anul 2021. Fermierii au inceput sa fie executati de catre banci", a spus Ciolacu.

CITESTE SI:


Medic-sef la urgente, despre consecintele sinistre ale "miracolului Flavia Grosan": "Pacientul ajunge sa moara in 15 minute de la prezentarea la UPU"INTERVIU Psihiatrul Eugen Hriscu: "Traim un tsunami de afectiuni psihiatrice si psihologice. La Ministerul Sanatatii nu avem nici o initiativa"Cine este sefa Colegiului Medicilor Bihor, care a achitat-o pe doctorita Flavia Grosan: "Acest val imens de simpatie confirma ca tratamentele doamnei doctor sunt bune"Romprest a finantat o campanie mediatica de defaimare a lui Clotilde Armand. Dezvaluirea facuta de actionari ai companiei. "Poate asa se explica linsajul mediatic"Momente groaznice. Fosta iubita a lui Piturca, Vica Blochina, a lesinat la volan si a produs un accident
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă