VIDEO. Momentul în care un tânăr cu trotineta cade în fața unei mașini în urma unui conflict cu un motociclist

2 luni in urmă 67

Un motociclist este acuzat că a provocat moartea unui conducător de trotinetă, după ce l-a trântit, la nervi, sub roțile unei mașini. Imaginile au fost surprinse chiar din vehiculul care a lovit trotineta. Cadrele surprinse de camera de bord a mașinii sunt înfiorătoare și vă pot afecta emoțional. În filmare se vede cum tânărul de pe trotinetă este aruncat sub roțile autoturismului. Șoferul încearcă să frâneze, însă nu îl poate evita.

Culmea este că motociclistul este instructor de conducere defensivă, adică îi învață pe alții cum să conducă prudent și să evite conflictele în trafic. Tocmai omul care predă astfel de lecții la o școală auto din Capitală a fost capabil să îi dea tânărului cu care s-a șicanat în trafic o lecție mortală.  Tânărul s-a dezechilibrat și a fost lovit în plin. În cele din urmă, motociclistul care a provocat totul cu bună știință a fost arestat.

Motociclistul și tânărul de pe trotinetă s-ar fi șicant la un semafor. La următorul stop, motociclistul s-a apropiat de victima și l-a lovit cu casca. Tânărul s-a dezechilibrat  și a căzut în fața mașinii care l-a lovit în plin. Victima a ajuns la spital, însă nu a putut fi salvată.  

Editor : Luana Pavaluca

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă