VIDEO Momentul în care un șofer de TIR evită la limită o bătrână de 90 de ani / Femeia, amendată cu 435 de lei pentru traversare neregulamentară / Șoferul a oprit TIR-ul în gardul unei case

1 lună in urmă 59

Un șofer de TIR evită la limită, printr-o manevră în ultimul moment, o femeie care încearcă să traverseze strada prin loc nepermis, iar camionul se oprește în gardul unei case. Femeia, în vîrstă de 90 de ani din judeţul Galaţi a fost amendată, miercuri, cu 435 de lei, informează, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi. Incidentul, soldat cu pagube materiale, s-a produs în localitatea Movileni.

Din primele verificări, a rezultat că un bărbat, de 37 de ani, din judeţul Buzău, aflat la volanul unui ansamblu auto format din cap tractor şi semiremorcă, care circula dinspre municipiul Galaţi către comuna Şendreni, ar fi evitat impactul cu un pieton angajat în traversarea străzii prin loc nemarcat schimbând brusc direcţia de deplasare şi oprindu-se în gardul unui imobil.

Poliţiştii Biroului Drumuri Naţionale şi Europene, din cadrul Serviciului Rutier Galaţi, au identificat pietonul în cauză, o femeie, de 90 de ani, aceasta fiind sancţionată contravenţional, cu amendă în valoare de 435 de lei, pentru traversare neregulamentară.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscop, rezultând că nu se afla sub influenţa alcoolului. (Sursa: Agerpres)

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă