VIDEO Momentul în care șoferul unui TIR evită la secundă o femeie care traversa în fugă o șosea din Galați

1 lună in urmă 28

Șoferul unui TIR a reușit în ultimul moment să evite o femeie de 90 de ani, care a sărit practic în fața mașinii, traversând șoseaua în fugă. Pentru a evita impactul, șoferul a tras de volan, a ieșit de pe șosea și a intrat cu mașina în zidul unui imobil. Incidentul a avut loc pe DN 2B, în județul Galați.

În imaginile suprinse de camerele de supraveghere se poate vedea cum șoferul reușește să o evite la secundă pe femeia care traversa în fugă șoseaua, schimbând brusc direcţia de deplasare şi oprindu-se în zidul unui imobil.

Potrivit Poliției Județene Galați, incidentul a avut loc miercuri, în localitatea Movileni.

După incident, pietonul şi-a continuat drumul, fiind identificat ulterior cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere. Este vorba despre o femeie de 90 de ani, care a fost amendată cu 435 de lei pentru traversare neregulamentară.

”Poliţiştii Biroului Drumuri Naţionale şi Europene, din cadrul Serviciului Rutier Galaţi, au identificat pietonul în cauză, o femeie, de 90 de ani, aceasta fiind sancţionată contravenţional, cu amendă în valoare de 435 de lei, pentru traversare neregulamentară”, a transmis IPJ Galaţi, conform News.ro.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă