VIDEO - Momentul în care o mașină a intrat direct în mulțime, la o manifestație de stradă, în SUA - Mai multe persoane au murit

6 zile in urmă 28

LUNI, 22 NOIEMBRIE 2021, 06:52

SURSĂ: Realitatea.net AUTOR: Dan Istratie

Incidentul, despre care autorităţile sunt în curs de a strânge informaţii, a avut loc în jurul orei 16.30 (22.30 GMT), în timp ce spectatorii adunaţi la Waukesha urmăreau tradiţionala paradă de Crăciun care se desfăşoară anual în acest oraş din statul Wisconsin (nord).

Un autovehicul de tip SUV a lovit intenţionat duminică mulţimea adunată pentru o paradă de Crăciun în oraşul american Waukesha, statul Wisconsin, făcând "mai mulţi morţi" şi peste 20 de răniţi, a anunţat poliţia, transmite AFP.

Sunt "mai mulţi morţi", a indicat şeful poliţiei, Dan Thompson, în cursul unei conferinţe de presă, fără a preciza numărul lor. Responsabili locali au indicat la rândul lor că 11 adulţi şi 12 copii au fost transportaţi la spital.

"Un SUV roşu a intrat cu viteză în parada de Crăciun pe care o organizăm în centrul oraşului", a declarat presei şeful poliţiei, Dan Thompson. "Peste 20 de persoane au fost rănite în urma acestui incident", a precizat el.

"Poliţia din Waukesha a găsit un vehicul suspect. O anchetă este în desfăşurare", a mai spus el, adăugând că autorităţile au identificat o persoană în cadrul acestei anchete.

Angelito Tenorio, candidat pentru postul de trezorier al statului şi prezent la faţa locului, a povestit pentru Milwaukee Journal Sentinel că a văzut un vehicul de tip SUV angajându-se cu viteză maximă pe artera unde avea loc parada. "Apoi, am auzit un lovitură puternică şi ţipetele asurzitoare ale persoanelor lovite de vehicul", a spus el.

Mai multe persoane au fost transportate la spital, potrivit poliţiei care nu a precizat numărul acestora.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă