VIDEO Momentul în care bărbatul cu trotineta este împins de motociclist pe contrasens. Filmare de pe maşina care l-a lovit mortal

2 luni in urmă 88

Momentul în care bărbatul cu trotineta este împins de motociclist pe contrasens a fost filmat de camera de bord a maşinii care l-a lovit mortal pe tănăr.

Între timp, motociclistul a fost reţinut şi procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti cer arestarea lui pentru 30 de zile sub acuzaţia de omor.

Accidentul s-a produs miercuri în jurul orei 18.30 în Bucureşti, în apropierea intersecției dintre Calea Vitan Bârsești și Șoseaua Olteniței.

„În baza mijloacelor de probă administrate, procurorii au stabilit că la data de 04 august 2021, ora 18:30, în timp ce se deplasa cu o motocicletă pe Splaiul Unirii dinspre Calea Văcărești către Târgul Vitan, când a ajuns în apropierea trecerii de pietoni de la intersecția dintre Splaiul Unirii și Calea Vitan Bârsești, staționând la culoarea roșie a semaforului electric, inculpatul a fost lovit în spate de către un bărbat care se deplasa pe o trotinetă electrică. Pe fondul discuțiilor în contradictoriu cei doi şi-au adresat injurii şi ameninţări, după care au părăsit zona respectivă îndreptându-se către intersecția dintre Calea Vitan Bârsești și Șoseaua Olteniței.

Citeşte şi: O gospodină care cocea vinete şi-a speriat vecinii. Oamenii au crezut că e incendiu şi au sunat la 112

Inculpatul a ajuns primul în apropierea intersecției respective, a coborât de pe motocicletă şi a aşteptat pe carosabil venirea victimei care se deplasa pe trotineta electrică. Când cea din urmă s-a apropiat, inculpatul a alergat către aceasta cu intenția de o agresa, determind-o să treacă de axul despărțitor dintre cele două sensuri de deplasare, aruncând în aceleași împrejurări cu casca de motociclist în victimă, lovind-o în zona capului, determinând dezechilibrarea și căderea acesteia pe carosabil, victima fiind lovită frontal de un autoturism care circula regulamentar din sens opus.
În urma impactului dintre autoturism și victimă a rezultat rănirea gravă a acesteia din urmă, care a fost transportată la o unitate medicală, unde a decedat după aproximativ o oră și jumătate de la momentul impactului”, se arată în referatul procurorilor.

Citeşte şi: El este Americanu, motociclistul acuzat de moartea trotinetistului din Bucureşti. Este cunoscut pentru gesturile caritabile pe care le-a făcut

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă