VIDEO Momentul de "sos iute" al lui Biden: Democratul le-a pus melodia "Despacito" alegătorilor hispanici

2 months ago 1

Candidatul Partidului Democrat pentru președinția Statelor Unite, Joe Biden, a făcut un apel direct la votanții hispanici în timpul unei vizite în statul Florida în speranța că va reuși să atragă un electorat care s-ar putea dovedi crucial în alegerile prezidențiale americane care vor avea loc în luna noiembrie. Cu „Despacito”, relatează National Post.

Amintindu-le alegătorilor hispanici de puterea votului lor, fostul vicepreședinte al lui Barack Obama le-a cerut direct sprijinul, criticând conducerea președintelui Donald Trump în cadrul unui eveniment de celebrare a Lunii Moștenirii Hispanice.

Trei vedete hispanice, Eva Longoria, Ricky Martin și Luis Fonsi, au vorbit despre puterea pe care o au hispanicii în cadrul alegerilor prezidențiale americane și importanța votării lui Biden în Noiembrie. După ce s-a urcat pe scenă, Biden, ultimul care a vorbit la eveniment, și-a scos afară iPhone-ul.

„Am doar un lucru de spus”, a declarat acesta.

.@JoeBiden steps out and starts playing Despacito from his phone. pic.twitter.com/V5lkUBOoCb

— Washington Examiner (@dcexaminer) September 16, 2020

„Stați așa”, a cerut candidatul democrat și, ținând telefonul în dreptul la microfon, a pornit melodia „Despacito” lansată de Fonsi în 2017, legănându-li capul și dansând ușor pe cântec. Apăsând pe pauză 15 secunde mai târziu Biden a zis chicotind că „Să vă spun ce, dacă aș avea talentul oricăruia din oamenii ăștia aș câștiga președinția în aclamații”

Momentul, menit să atragă simpatia votanților hispanici, a fost amplu criticat ca fiind penibil.

Unii comentatorii l-au catalogat ca fiind „momentul de sos iute al lui Biden” făcând referire la un interviu din timpul alegerilor prezidențiale din 2016 când candidatul democrat Hillary Clinton a declarat că are mereu sos iute asupra sa, fiind cunoscută afinitatea hispanicilor pentru mâncărurile iuți.


Citește și:

SUA: Biden s-a încurcat în cifre şi a susţinut că circa 6.000 de militari au murit de coronavirus, în loc de şapte Cât de bătrân este, de fapt, Joe Biden?
Read Entire Article
Powered By Seo Tools