VIDEO | Misterul din deșert: un obiect bizar, de trei metri înălțime, a fost găsit din întâmplare într-o zonă pustie

3 luni in urmă 24


Un monolit a fost descoperi într-o zonă izolată a statului american Utah de câțiva funcționari publici care numărau oi sălbatice din elicopter, relatează CNN.


Structura, care are o înălțime de aproximativ 3 metri, pare înfiptă în pământ. Monolitul este făcut din metal, iar strălucirea sa contrastează puternic cu rocile de culoare roșiatică din jurul său. De altfel, strălucirea sa a fost cea care a atras atenția funcțonarilor publici.


The @UtahDPS helicopter was assisting the @UtahDWR in counting bighorn sheep in remote southern Utah Wednesday when the crew encountered something entirely 'out of this world'[email protected] #KSLTV #UtahPhotojournalist: @Photog_Steve5 pic.twitter.com/f8P0fayDIS

— Andrew Adams (@AndrewAdamsKSL) November 21, 2020

”Unul dintre biologi a văzut obiectul. Zburam chiar deasupra acestuia”, a povestit pentru CNN pilotul Bret Hutchings. ”El a zis: Ooh, întoarce, întoarce! şi nu înţelegeam de ce. Mi-a spus: E ceva acolo, trebuie să aruncăm o privire.”


Gândul lor s-a îndreptat imediat către extratereştri, iar glumele n-au lipsit.


Un obiect misterios din metal a fost descoperit în mijlocul deșertului Utah FOTO: Utah Department of Public Safety

”Nu părea aruncat la întâmplare pe pământ”, a adăugat pilotul. ”Am făcut şi glume. Am stabilit că ceilalţi trebuie să fugă imediat dacă unul dintre noi dispare brusc.”


Cu toate acestea, Hutchings crede că, mai degrabă, monolitul misterios a fost plasat acolo de un artist. Poate chiar un mare fan al filmului SF ”2001: A Space Odyssey” (1968), crede Hutchings, făcând referire la o scenă similară cu ceea ce au întâmpinat ei în timpul misiunii.


”Presupun că este vreun artist din valul nou, cineva care era un mare fan al filmului 2001: A Space Odyssey”, a spus Hutchings.


Obiectul a captat atenția întregii lumi, dar și a autorităților care au transmis că amplasarea unei asemenea structuri sau artă fără autorizație pe teren public e ilegală, ”indiferent de pe ce planetă veniţi”, a precizat Departamentul de Siguranţă Publică din Utah, într-un comunicat.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă