VIDEO Mircea Hava, atac dur la Emil Boc: "Vă așteaptă miliardele de euro ... "

2 luni in urmă 18

Emil Boc Emil Boc

Europarlamentarul PNL Mircea Hava l-a atacat dur pe Emil Boc. Hava a declarat că primarul va primi miliarde, în timp ce oamenii care au rămas fără case din cauza inundațiilor primesc de la Guvernul Cîțu doar 6000 de lei. Tensiuni au fost și între Emil Boc și Ludovic Orban. Boc l-a acuzat pe Orban că a pierdut alegerile, în replică, Orban a declarat că mandatul lui Boc la Palatul Victoria a îngropat partidul în timp ce, sub conducerea sa, PNL a scos țara la liman după cea mai grea pandemie. 

SÂMBĂTĂ, 07 AUGUST 2021, 07:31

SURSĂ: Realitatea.net

AUTOR: Dan Istratie

La Alba, Mircea Hava i-a bătut obrazul lui Emil Boc.

"Domnule Boc, vă așteptă multe miliarde, dar pentru casa pe care a luat-o apa se dau 6000 de lei. Să trăim, să inflorim!", a spus Mircea Hava.

Emil Boc, susținătorul lui Florin Cîțu, le-a transmis liberalilor că după 25 septembrie PNL are nevoie de un parteneriat între Guvern și Klaus Iohannis.

În replica, Ludovic Orban i-a reamintit lui Emil Boc cum PDL a pierdut 16 fiefuri după guvernarea sa.

"După guvernarea lui Boc, doar Alba și Arad au reușit să mai caștige. S-au pierdut peste 16 fiefuri. Am scos țara la liman. Noi am fost cei care au reușit să dăm jos PSD", a declarat Ludovic Orban.

Ludovic Orban l-a corectat pe Rareș Bogdan și l-a trimis să citească istoria PNL. Asta după ce europarlamentarul a declarat că în ultimii 30 de ani, atunci când au pierdut alegerile, preşedinţii în funcţie au renunţat la poziţiile lor în partid.

"În PNL președinții care au dus partidul la guvernare și-au reînnoit mandatul, nu și-au dat demisia!", a mai spus Orban.

Premierul Florin Cîțu nu a intervenit în schimbul de replici dintre cele două tabere, ci a ales să se laude că a crescut veniturile românilor.

"Lucrurile merg bine la guvernare. Investițiile, veniturile românilor, începem să vorbim despre eradicarea sărăciei", a spus Cîțu.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă