VIDEO Minivacanța de Rusalii, aproape ruinată de ciclon: Vreme ploioasă și rece la malul mării, cazări ANULATE

1 lună in urmă 54

Minivacanță Rusalii Minivacanță Rusalii

Minivacanţa de Rusalii nu arată ca în anii trecuți, iar mulți români și-au anulat deja rezervările din cauza vremii nefavorabile. În Vama Veche însă, turiștii au profitat de momentele în care ploaia s-a oprit și au ieșit la plimbare pe plajă sau pe faleză. Unii dintre ei au avut mai mult curaj și au făcut și baie în mare, chiar dacă apa este destul de rece, relatează Realitatea PLUS.

LUNI, 21 IUNIE 2021, 08:43

SURSĂ: Realitatea PLUS

AUTOR: REALITATEA.NET

Deși temperaturile sunt scăzute pentru această perioadă  a anului, copiii sunt cei care profita cel mai mult de minivacanța de Rusalii. Aceștia au făcut deja prima baie în mare pe anul acesta.

Cei care au apucat să-și rezerve din timp vacanța, au venit totuși pe litoral în speranța că vor prinde și câteva ore de stat la plajă.

"Vremea ne încurcă foarte tare. Deocamdată nu se arata semne de îmbunătățire", spune un turist.

Cu toate astea, un altul nu pare speriat de vremea rea. Din contră, acesta povestește că "nu ne-am speriat (de vreme - n.r.). "Am venit pentru cei mici", adaugă o turistă.

Stațiunea Mamaia, care era cea mai aglomerată în anii trecuți, a fost aproape goală.

Din cauza ciclonului, marea este foarte agitată, iar acum pe plaja sunt doar câțiva turiști. Mulți români și-au anulat rezervările făcute de acum câteva săptămâni. Alții, în schimb, nu au renunţat la minivacanţă şi au venit să se bucure de plimbări.

"Vremea nu e tocmai favorabilă. Am sperat că prindem vreme frumoasă să ne relaxăm pe plajă, dar ne-am mulțumit cu o plimbare pe faleză", afirmă o turistă.

"N-am avut noroc de data asta, dar ne-am bucuram și de venirea asta", spune o alta. 

Hotelierii spun că în alţi ani, în această perioadă, nici nu se mai găseau locuri de cazare.

"Având în vedere vremea, nu putem să averm mai mult de 70% ocupat, iar în alți ani aveam 100% grad de ocupare", spune Lahme Bolat, manager hotel.

Meteorologii nu au veşti bune nici pentru zilele următoare. Vremea s-ar putea îndrepta abia de MÂINE încolo.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă