VIDEO Ministrul german de Externe Heiko Maas indeamna Moscova sa-l elibereze pe Alexei Navalnii. "A luat decizia constienta de a se intoarce in Rusia"

1 lună in urmă 23

Ministrul german de Externe Heiko Maas indeamna Moscova sa-l "elibereze imediat" pe opozantul rus Alexei Navalnii, in urma arestarii sale, duminica, la intoarcerea la Moscova din Germania, relateaza AFP.

Alexei Navalnii, care s-a restabilit in Germania in urma unei presupuse otraviri cu noviciok, in august, "a luat decizia constienta de a se intoarce in Rusia, pentru ca el o considera casa sa personala si politica", apreciaza Maas.

Faptul ca principalul opozant al Kremlinului a fost arestat imediat ce a sosit in tara "este complet de neintels", denunta seful diplomatiei germane.

VIDEO UPDATE Alexei Navalnii a fost arestat dupa aterizarea la Moscova: Sunt fericit ca am ajuns, aici e casa mea. Nu ma tem, pentru ca stiu ca am dreptate

Cine este Alexei Navalnii si cum a devenit cel mai de temut opozant al lui Putin. Episoadele-cheie in care l-a infruntat pe presedintele Rusiei


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă