VIDEO Mii de maimuțe s-au luat la bătaie în plină stradă, în Thailanda. Motivul este HALUCINANT

1 lună in urmă 16

Bătaie între două grupuri de maimuțe, în Thailanda/ Captură foto Bătaie între două grupuri de maimuțe, în Thailanda/ Captură foto

Momente ireale au avut loc pe străzile unui oraş din Thailanda. Acolo, mii de maimuţe s-au luat la bătaie în faţa şoferilor şocaţi. Animalele se bazau pe turiști, care le ofereau de mâncare, dar restricțiile anti-COVID le-au lăsat de cele mai multe ori înfometate. Așa că au devenit agresive când vine vorba de hrană, relatează Realitatea PLUS. 

VINERI, 30 IULIE 2021, 12:37

SURSĂ: Realitatea.PLUS

AUTOR: Dana Bărăgan

Orașul  Lopburi, din centrul Thailandei, este cunoscut pentru miile de macaci care trăiesc aici. Acesta a ajuns, însă, zilele acestea pradă maimuțelor înfometate, care se lupte nu doar între ele, ci chiar și cu oamenii pentru ceva de mâncare, relatează The Indian Express.

Extrem de agitate, maimuțele au invadat clădirile, forțându-i pe localnici să fugă din casele lor. 

În videoclipul devenit viral pe internet, se poate vedea cu două grupuri mari de maimuțe s-au confruntat într-o intersecţie aglomerată, în faţa şoferilor îngroziţi. Oamenii, indiferent că se aflau pe scutere sau în propriile mașini, au așteptat cuminți, temându-se să nu fie prinși în confruntarea dintr cele două grupuri. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă