VIDEO | Lionel Messi a primit primul cartonaș roșu, după 754 de meciuri jucate la FC Barcelona. De ce a fost eliminat

1 lună in urmă 45

Lionel Messi, 33 de ani, a fost eliminat pentru prima oară de pe teren în 754 de meciuri disputate pentru FC Barcelona, după ce duminică a primit cartonașul roșu în Supercupei Spaniei, pierdută în fața echipei Athletic Bilbao, informează Mundo Deportivo, citat de HotNews.ro.

Incidentul s-a produs în minutul 120+1 al finalei Supercupei Spaniei, când, frustrat de jocul lui şi al echipei sale, Messi, fără minge, a lovit un adversar, pe Villalibre.

După ce a consultat VAR, arbitrul Jesus Gil Manzano i-a acordat cartonaşul roşu jucătorului argentinian, care a părăsit terenul cu capul în pământ.

În urma acestei eliminări, Lionel Messi va fi suspendat între două și patru etape, lovitura aplicată lui Villalibre fiind una intenționată.

A fost primul ”roșu” primit de Messi în tricoul echipei FC Barcelona, însă fotbalistul a mai fost eliminat de pe teren în carieră.

Astfel, de-a lungul timpului, Lionel Messi a primit două catronașe roșii la echipa națională a Argentinei.

Athletic Bilbao a câştigat pentru a treia oară Supercupa Spaniei, învingând în finală, la Sevilla, cu scorul de 3-2, echipa FC Barcelona, după prelungiri.

FOTO: EPA

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă