VIDEO Lavrov a ieșit din ședința Consiliului de Securitate al ONU, în timp ce James Cleverly spunea despre Rusia că este mincinoasă

5 zile in urmă 23

Ministrul de externe al Rusiei, Serghei Lavrov, a părăsit ședința consiliului de securitate al ONU, după ce a acuzat Ucraina și aliații săi occidentali de „impunitate” în Donbas, relatează Guardian.

James Cleverly anunta ca Lavrov a iesit din sedinta Consiliului de Securitate al ONUFoto: Captura video

Ucraina și aliații săi încercau să „ne impună o narațiune complet diferită despre agresiunea rusă”, a argumentat Lavrov.

Lavrov a întârziat aproape o oră și jumătate la ședința consiliului de securitate al ONU și părea că vrea să plece imediat ce a terminat de vorbit.

Secretarul de externe al Marii Britanii, James Cleverly, a vorbit la ședința consiliului după discursul lui Lavrov, spunând că Regatul Unit va sprijini Ucraina pe tot parcursul războiului, oricât va fi nevoie.

Cleverly a spus că Rusia a încercat să „arunce vina pe cei care impun sancțiuni” și că „în fiecare zi, consecințele devastatoare ale invaziei Rusiei devin mai clare”.

Cleverly vorbea despre distorsiunea realității de către Rusia care a spus că nu a avut nicio intenție de a invada vecinul, când a remarcat:

„A părăsit camera, nu sunt surprins, nu cred că domnul Lavrov vrea să audă condamnarea colectivă a acestui consiliu”.

"He has left the chamber, I'm not surprised, I don't think Mr Lavrov wants to hear the collective condemnation of this council" says Foreign Secretary James Cleverly, following Russian foreign minister Sergei Lavrov walking out of the meeting.https://t.co/X3flQUCiPZ

\uD83D\uDCFA Sky 501 pic.twitter.com/8pymw5lIqw

— Sky News (@SkyNews) September 22, 2022
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă