VIDEO | La un pas de tragedie pe drumul Arad-Oradea

1 săptămână in urmă 20

La un pas de tragedie/Foto: FAN

23 June 2022 15:24

ARAD. Şoferul unui autoturism a fost la un pas să provoace o tragedie pe DN 79 Arad-Oradea, între Chişineu Criş şi Arad. Şoferul unui camion care circula pe acest drum a înregistrat întreg momentul, având montată o cameră de bord.

Scris de Alin Gherasim - ARAD. Şoferul unui autoturism a fost la un pas să provoace o tragedie pe DN 79 Arad-Oradea, între Chişineu Criş şi Arad. Şoferul unui camion care circula pe acest drum a înregistrat întreg momentul, având montată o cameră de bord.

Întâmplarea a avut loc miercuri, 22 iunie, şi a fost postată de un grup de trafic joi, 23 iunie. Imaginile arată cum şoferul unui autoturism Seat, înmatriculat în Arad, intră într-o depăşire criminală, încercând să devanseze un camion, chiar dacă de pe contrasens venea un alt vehicul de transport marfă. Inevitabil, cele trei vehicule au intrat într-o triplare şi numai prezenţa de spirit a camionagiilor, care au tras cât au putut de volan spre dreapta, pe marginea şoselei, a făcut să nu asistăm la o dramă.

Am făcut această postare deoarece aş dori să nu se întâmple tragedii pe drumuri din cauza unor persoane ca cea din imagini. Eu lucrez de mai bine de 16 ani pe camion, dar întâmplarea asta a fost incredibilă. Nu este niciun pic de civilizație pe șosele, toţi şoferii de autoturisme se iau de noi, care transportăm mărfuri, dar de cele mai multe ori, exact acei şoferi provoacă tragedii”, ne-a declarat şoferul care a surprins imaginile.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă