VIDEO Jandarmii montani, chemati in repetate randuri sa alunge un urs care dadea tarcoale la o cabana

1 lună in urmă 24

Jandarmii montani brasoveni au fost chemati, sambata, de trei ori pentru indepartarea unui urs care a aparut pe partia Partia Clabucet si in zona Sub Teleferic la Predeal, dar si la o cabana de pe Varful Postavarul, unde au dat mai multe avertismente si o amenda.

In ceea priveste prezenta ursului, aceasta a fost sesizata in trei randuri, prin tot atatea apeluri la 112.

"La fiecare apel, jandarmii montani au intervenit prompt si au indepartat animalul de pe partie. Datorita faptului ca la interventie au folosit un ATV cu senile, zgomotul produs a izgonit ursul in padure. In urma apelurilor repetate, am luat legatura cu administratorul fondului de vanatoare, care va demara procedurile pentru relocarea animalului", a precizat IJJ Brasov.

Conform sursei citate, "spre sfarsitul programului instalatiei de transport pe cablu s-a produs o aglomerare de turisti la una din cabanele aflate pe Varful Postavarul".

"Jandarmii montani s-au autosesizat si au solicitat reprezentantilor cabanei respective sa opreasca muzica si sa nu mai comercializeze bauturi alcoolice. La actiune au participat 3 echipaje de jandarmi montani si au fost aplicate 7 avertismente scrise si o amenda in valoare de 500 lei", a mai precizat sursa citata.


CITESTE SI:

Ministrul Educatiei anunta cati elevi ar putea incepe scoala pe 8 februarie


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă