VIDEO. Jaf în stil nou, în Statele Unite ale Americii. Furt ca în codru din magazinele de lux

1 săptămână in urmă 24

Jaf ca în codru, în magazinele de lux din San Francisco. Captură video Jaf ca în codru, în magazinele de lux din San Francisco. Captură video

Jaf în stil nou, în Statele Unite ale Americii. Aproape 80 de hoți au dat năvală într-un magazin de lux din California și au furat cât au putut, după ce au blocat strada pe care se afla magazinul. 

MARŢI, 23 NOIEMBRIE 2021, 09:36

SURSĂ: Realitatea AUTOR: Iulian Budușan

Jaful coordonat pare să fie noua metodă folosită de o bandă din regiunea San Francisco, au spus autoritățile americane. Mai exact, când inițiază atacul, hoții poartă măști și au răngi.

Apoi agresează angajații și fură marfa în câteva minute, înainte de a fugi cu mașinile care îi așteaptă afară. Până la această oră, doar trei dintre aceștia au fost prinși de polițiști. 

Hoții au sosit cu zeci de mașini, blocând practic strada pe care se află magazinul. După ce au dat lovitura, au plecat în mare viteză. Doar trei dintre ei au fost prinși până acum.

Acesta este doar cel mai recent jaf dintr-o serie de spargeri care au lovit regiunea orașului San Francisco. Mulţimile au prădat de la magazine de bijuterii, la farmacii și magazine de canabis.

Când inițiază atacul, hoții poartă măști și au răngi. Agresează angajații și fură marfa în câteva minute, înainte de a fugi cu mașinile care îi așteaptă afară și care apoi demarează în viteză. Alteori, când magazinele sunt închise, intră cu vehiculele direct în vitrine, sparg ușile și ferestrele de sticlă, fură marfa și se îndepărtează în grabă. Viteza de acțiune și numărul mare de participanți sunt elementele surpriză pe care mizează hoții. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă