VIDEO IPS Teodosie ofera solutia pentru "pacatul" masturbarii: "Sa faca 100 de matanii si se potolesc"

1 lună in urmă 1

Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, a raspuns la o intrebare despre pacatul masturbarii intr-o emisiune la Radio Dobrogea.

Inaltul ierarh a afirmat ca omul care se masturbeaza ar trebui faca matanii pentru a scapa de acest obicei.

Intrebat cum pot scapa oamenii de pacatul masturbarii, IPS Teodosie a raspuns: "Ei trebuie sa constientizeze ca acest pacat pe care unii-l fac din instinct, dintr-o obisnuinta, unii au luat model de la altii, ori au fost ispititi de altii, acest pacat trebuie eradicat".

Tot el da si solutia cum se poate scapa de acest obicei: "De aceea sunt canoane la noi, la ortodocsi. Omul sa citeasca, sa vegheze, sa stie ca Dumnezeu este cu el. Sa-i fie rusine de acest pacat. Si sa faca matanii pentru ca unii considera ca acumuleaza o energie launtrica care le da un neastampar. Sa faca 40, 50, 100 de matanii si sa vedeti cum se potolesc".

Portretul lui IPS Teodosie, cel care s-a pus contra legii riscand sanatatea a mii de oameni: "Cine vrea sa fie in afara de Biserica sa fie, noi nu silim pe nimeni"

Arhiepiscopul mai spune ca mataniile pot fi insotite si de alte rugaciuni, pentru ca cei care se masturbeaza sa scape de acest pacat.

Citeste si:
Criptomoneda minune: A crescut de 8 ori in numai o lunaVIDEO Cum sa adormi intr-un minut. Metoda "4-7-8" face minuniFOTO Fosta diva a tenisului feminin e la fel de atragatoare si dupa doua nasteriInfractorii romani, afectati de Brexit. "Nu stiu cum, dar o sa ma intorc. Fac aici 2.000-3.000 de lire pe zi"Tanarul fugit din orfelinat care a facut senzatie la "Romanii au talent". Povestea de viata fascinanta a lui Mihai Ghintan


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă