VIDEO | Inundații devastatoare în Sardinia. Sute de persoane evacuate din calea apelor și cel puțin trei morți

1 month ago 22

Imagini apocaliptice au fost surprinse pe insula italiană Sardinia, în urma inundațiilor. Cel puțin trei oameni au murit, iar zeci de locuințe au fost distruse de viitură, potrivit BBC.


Cel puțin trei persoane au murit pe insula italiană Sardinia, după inundații catastrofale provocate de ploi extrem de puternice. Una dintre persoanele care și-au pierdut viața a fost surprinsă de viitură în timp ce se afla în mașină, iar o altă victimă, un bătrân, a murit în propria casă.


Imagini dramatice postate pe rețelele de socializare arată râuri de noroi care curg prin orașul Bitti din provincia Nuoro.


Due gocce a Bitti pic.twitter.com/7byRtAsZBV

— Giovanni Bua (@giovanni_bua) November 28, 2020

Încă de vineri insula se confruntă cu o furtună puternică, cu vânt și ploi puternice care au provocat pene de electricitate și i-au obligat pe oameni să plece din case pentru a se pune la adăpost, potrivit BBC.


Primarul principalului oraș al provinciei i-a avertizat pe localnici că fenomenele vor fi extrem de violente și le-a cerut să dea dovadă de „maximă precauție”. De asemenea, un pod a fost distrus de furia apelor.


De asemenea, 150 de localnici au fost evacuați din calea apelor, iar meteorologii nu au vești bune nici pentru zilele următoare.


Read Entire Article

Powered By Seo Tools