VIDEO Înregistrări ȘOCANTE cu afaceristul violator din Gorj: VIP-uri din județ, petreceri cu alcool și minore

1 lună in urmă 71

reținere afacerist Gorj / Captură foto reținere afacerist Gorj / Captură foto

Scandalul violurilor de la Gorj ia amploare. Orgii cu minore, droguri și amenințări cu moartea, toate acestea reies din mai multe înregistrări șocante. Afaceristul în vârstă de 47 de ani a fost filmat, în timp ce întreține relații sexuale cu două minore, la piscina pe care o are. Se pare însă că cercul suspecților este mai mare și include mai multe VIP-uri din județ, relatează Realitatea PLUS. 

SÂMBĂTĂ, 04 SEPTEMBRIE 2021, 19:00

SURSĂ: Realitatea PLUS

AUTOR: REALITATEA.NET

Conversația telefonică dintre mama uneia dintre victime și afaceristul Laurențiu Maronidis arată că bărbatul în vârstă de 47 de ani nu are niciun regret. Aceste îi recunoaște senin femeii că fata de doar 15 ani i-a luat mințile. Ba mai mult, spune că a fost prins chiar și de soția sa.

Într-o altă conversație telefonică o altă adolescentă relatează ororile pe care le-a văzut la una dintre petrecerile de la piscină.

Părinții minorei respective sunt despărțiți. Ea trăiește cu mama, în Italia, și a venit să stea cu tatăl ei, în vacanță, pentru trei săptămâni. Tatăl se recomandă șef la cabinetul parlamentarului PNL Gheorghe Pecingină, iar de profesie este vânzător ambulant de parfumuri.

Omul de afaceri Laurențiu Maronidis, acuzat de sex cu minore, rămâne în continuare în arest preventiv. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă