VIDEO Incident HALUCINANT la congresul PNL! O jurnalistă a fost ÎMBRÂNCITĂ în fața oamenilor lui Cîțu, care NU au intervenit

3 săptămâni in urmă 31

 Facebook.com Jurnalistă BRUSCATĂ la congresul PNL Foto: Facebook.com
 Facebook.com Jurnalistă BRUSCATĂ la congresul PNL Foto: Facebook.com

Incident HALUCINANT la congresul PNL! O jurnalistă a fost ÎMBRÂNCITĂ în fața oamenilor lui Cîțu, care au asistat impasibili la toată scena, ba chiar au întors spatele.

SÂMBĂTĂ, 25 SEPTEMBRIE 2021, 21:39

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: Ioana Stanescu

Este vorba despre Iulia Gârbacea, reporter Știrile Pro TV.

Jurnalista a relatat tot incidentul pe pagina de Facebook.

După ce i-a fost smuls telefonul, jurnalista a fost bruscată în timp ce filma la congresul PNL. Câțiva liberali din „echipa câștigătoare” - Sighiartău, Bode și Motreanu au ignorat scena.

„Este un domn din echipa câștigătoare deranjat teribil ca filmam intr-o zona in care își dorea sa nu fie ochi de jurnalist. M-a prins de mâna, mi-a luat telefonul, l-a dat de pământ și m-a făcut sa ma învârt pe călcâie. Nu asta m-a deranjat. Nu e o surpriza pentru nimeni ca trăim printre astfel de oameni. M-a surprins însă ca Robert SIGHIARTĂU, sg la pnl și responsabil cu organizarea, a întors spatele și a plecat, la fel cum a făcut și ministrul de interne, Lucian Bode și europarlamentarul Dan Motreanu. Un mare mulțumesc”, a scris Iulia Garbacea pe Facebook.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă