VIDEO Incepe oficial constructia lotului Nadaselu - Zimbor al A3. Cum arata din drona traseul pe care va trece autostrada

1 lună in urmă 31

Asociatia Pro Infrastructura sustine ca antreprenorul roman Spedition UMB se pregateste sa intre in teren saptamana aceasta pe tronsonul Nadaselu-Zimbor al Autostrazii Transilvania (A3).

"Am vazut deja miscari de trupe si utilajele vor fi puse la treaba foarte curand, in anumite puncte ale santierului. Solicitam antreprenorului si autoritatilor din Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere si Ministerul Transporturilor si Infrastructurii Romania sa urgenteze procedurile birocratice si tehnice (proiect, exproprieri, autorizatie de construire) pe toti cei 42 de km ai autostrazii care va taia dealurile transilvanene notorii pentru alunecarile de teren", transmit cei de la ONG-ul ce monitorizeaza lucrarile mari de infrastructura din Romania.

Compania romaneasca Spedition UMB ca lider de asociere a fost desemnata, in septembrie 2020, castigatoarea contractului pentru proiectarea si executia a 30 de kilometri din autostrada Transilvania, de la Nadaselu la Zimbor.

Vrei sa reduci costurile afacerii cu pana la 50%? Am negociat pentru tine discounturi speciale la produsele si serviciile de care ai nevoie pentru afacerea ta. Obtine oferta AICI!


UMB a castigat cu o oferta de 1,4 miliarde de lei, luand fata chinezilor de la China Communications Construction Company Limited. Si urmatorul tronson, 12,2 km de la Zimbor la Poarta Salajului, a fost recent contractat chiar cu UMB, astfel incat constructorul roman va lucra neintrerupt pe circa 42 de km din Autostrada Transilvania.

Citeste si:
Autostrada "Unirii" A8: CNAIR acuza firma proiectanta de intarzieri in sectorul de munte: "Am luat decizia sa monitorizam permanent acest prestator de servicii"

FOTO/VIDEO Retrospectiva marilor proiecte de infrastructura din 2020: metroul din Drumul Taberei, trenul pana la aeroportul Otopeni si 60 de kilometri noi de autostrada


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă